Eigenboekuitgeven   
Eigenboekuitgeven   

Piramidions


Lisette Peulen


Lisette Peulen heeft haar eigen bedrijf en adviseert en begeleidt bedrijven bij reorganisaties. Ook coacht zij bedrijven bij cultuur veranderprocessen. Lisette heeft door haar werk en studie veel ervaring en kennis opgedaan om bedrijfskundige problemen succesvol aan te pakken, maar ze miste iets...Eenmaal teruggetrokken in haar privésfeer hield zij zich bezig met die geheel andere materie die haar aan het hart gaat,de wereld van de spiritualiteit. Door het lezen van vele nieuwe wetenschappelijke inzichten van schrijvers als Lynn McTaggert, Ervin Laszlo, Joe Dispenza, Rupert Sheldrake en vele anderen, bekroop haar steeds meer het gevoel dat haar ‘werkzameÂ’ activiteiten niet meer overeen kwamen met haar ‘persoonlijkeÂ’ beleving over hoe de wereld functioneerde.

Uiteindelijk besloot ze als bedrijfskundige ‘uit de kast te komen’, zoals ze het zelf omschrijft in haar boek, om haar ‘spirituele kant ‘ te integreren en uit uitdragen in haar bedrijfsadvieswerk.En met succes!Lisette zit aan tafel met directieleden van grote bedrijven en organisaties in Nederland en merkt steeds meer dat mensen open staan voor haar manier van aanpak. Haar manier van werken, haar persoonlijke ervaringen, heeft zij dan ook onderbouwd met wetenschappelijke inzichten verwoord in haar boek ‘Leven en werken in verbondenheid’. Het boek was volop in de maak ten tijden dat het boek ‘The Bond’ (de verbinding) uitkwam van Lynn McTaggert over hetzelfde thema.

De synchroniciteit en overeenkomst tussen beide boeken was sterk en LisetteÂ’s boek verwijst dan ook regelmatig naar de inzichten uit dit laatste (helaas nog niet vertaalde boek) van Lynn McTaggert. Boeken als ‘Leven en werken in verbondenheidÂ’ en ‘The BondÂ’ als geroepen komen in deze tijden van economische en financiële crisis. Want ten grondslag aan al deze crisissen ligt feitelijk maar één crisis en dat is een spirituele crisis. We zijn namelijk vergeten wie we werkelijk zijn. Het kan anders en Lisette wijst ons de weg.Titels:

Leven en werken in verbondenheid

www.lisettepeulen.comVerschenen boeken van Lisette Peulen via Piramidions© 2021 Piramidions