Eigen boek uitgeven

Kosteloos

Eigenboekuitgeven.com maakt het mogelijk jouw eigen boek uit te geven. Wanneer we zeggen dat je boek kosteloos uitgegeven wordt door ons, dan bedoelen we ook kosteloos. Dat wil echter niet zeggen dat je boek niets kost! De kosten van je boek zijn als volgt samengesteld:
  • Drukkosten van het boek (Publishing On Demand)
  • Korting die gegeven dient te worden aan boekhandels (42%)


De kosten die Eigenboekuitgeven.com op zich neemt, zijn:

  • ISBN-registratie
  • Opmaakkosten
  • Kosten van het proefexemplaar
  • Registratie bij Centraal Boekhuis


De kosten die eerlijk worden gedeeld bij verkoop vanuit onze winkel zijn:

  • Verzendkosten
  • Betalingskosten

Eerlijke winstdeling

Eigenboekuitgeven.com drukt boeken op basis van het Publishing On Demand (POD) principe. Dit houdt in dat ieder boek afzonderlijk wordt geprint. Oplagen worden gedrukt vanaf 1 stuk. Daarnaast is er nooit sprake van onnodige voorraden. Ieder boek dat wordt verkocht, wordt dus snel en met de hoogste kwaliteitseisen gedrukt. Het eindresultaat is niet te onderscheiden van een standaard gezet en gedrukt boek. Kort samengevat nemen wij dus de kosten voor de uitgave van je boek voor onze rekening. Wanneer je geheel zelfstandig je eigen boek wil gaan verkopen, dan kan dat ook. Omdat je in dit geval zelf de grootste inspanning moet verrichten om je boek aan de man te brengen, vinden we het dan ook niet meer dan billijk dat 80% van de winst op jouw boek, ook voor jou is.

Jij behoudt alle rechten

Daarbij komt dat wij van mening zijn dat de copyrights altijd in handen moeten blijven van de auteur en de uitgeverij hierop geen aanspraak mag maken. Bij Eigenboekuitgeven.com blijven de copyrights van jouw boek dan ook volledig in jouw handen. We tekenen ook geen contracten die jou als auteur met handen en voeten binden aan Eigenboekuitgeven.com. We zijn er van overtuigd dat de enige binding dat je zult hebben met Eigenboekuitgeven.com een band is die we samen smeden omdat we je graag helpen bij het uitgeven van je boek, fair de winst delen en er alles aan zullen doen om je boek tot een succes te maken.

Je eigen boek uitgeven was dus nog nooit zo eenvoudig, goedkoop en winstgevend!

Hieronder kun je zelf de kosten en opbrengsten van jouw boek berekenen. Voor de berekening van de boekprijs hanteren we twee formaten, een klein en een groot formaat. We kunnen echter een boek helemaal op maat maken zoals jij dat wilt tot maximaal 210 mm x 297 mm. Ons standaard formaat is 152 mm x 229 mm (deze valt onder het kleine, goedkopere boekformaat).
Bij de berekeningen hanteren we een minimale winstmarge van 1 euro!

Boekprijs en winstmarge calculator (alle prijzen incl. 6% BTW)
Uitvoering :
Boekformaat :
Aantal zwart-wit pagina's:
Aantal kleuren pagina's:
Consumentenprijs (€) incl. BTW:
 
 
Facebook
Twitter
RSS feed
© 2013 Eigenboekuitgeven.com