Geral Overbeek

The Garden In You
stap voor stap jouw eigen droomtuin ontwerpen


Dit boek is als een kind wat nog niet geboren is, je weet en voelt dat het er is maar het is nog niet tastbaar. Zo is het ook met een tuin ergens diep van binnen is er dat verlangen en gevoel. Een plek die je rust geeft of opwinding of verwondering.

Maar hoe kan je dat gevoel en verlangen omzetten in een tastbare ruimte die meer is dan je normaal zou kunnen bedenken. Het zogenaamde wow effect dat de tuin van je dromen past als een handschoen aan je hand een ruimte waar je tot rust kunt komen in een vaak druk bestaan. Een plek waar je je op je gemak voelt, dat is toch de tuinwens waar je naar op zoek bent?

Als tuinontwerper is het steeds weer een uitdaging om dat tuinverlangen van de tuinbezitter(s) bloot te leggen en te vertalen naar een tuinontwerp wat al deze tuingevoelens kan vertalen in een sfeervolle buitenruimte. Het ultieme buitenleven dat verdient toch iedereen.

Zelfs al worden deze verlangens perfect vertaalt in een tekening of tuinontwerp dan nog is het niet echt tastbaar. Het tuin-ontwerp/tekening is in feite een leidraad die het tuinidee ondersteunt en maakt het mogelijk om de delen van de tuin te verwoorden, maar dan nog blijft het als leek moeilijk om te bevatten hoe de tuin er uit gaat zien.

Met het boek "The Garden In You" ga je ontdekken welke tuin in jou verborgen ligt, de tuin die bij je past..


     

Meer info kan je vinden op: The Garden In You

Een video van de schrijver bekijken? klik op de link: Geral vertelt


Veel mooie tuinmomenten toegewenst, Geral Overbeek

Verschenen boeken van Geral Overbeek


The garden in you

Paperback
(ISBN : 9789491439667)

© 2015 Eigenboekuitgeven.com